Sfaturi pentru producatorii de mobila de baie

Producatorii de mobila de baie intampina in aceasta perioada probleme in privinta comenzilor. Se stie ca in perioada de iarna sunt foarte putini cei care se aventureaza in renovarea si reamenajarea salii de baie. Insa, exista cateva metode prin care producatorii de mobila de baie pot sa-si pastreze constant numarul de clienti chiar si in perioada rece din an. Aveti nevoie de un consultant in marketing si PR. Si daca acesta va lipseste, va oferim noi cateva idei testate.

In primul rand, trebuie sa va asteptati ca inceputul unui an nou sa fie mai sarac in comenzi. Sarbatorile au trecut si parca traim intr-o stare de amorteala. Evident ca numanui nu-i arde de investitii costisitoare in baie. Dar de investitii la preturi promotionale? In acest domeniu, producatorii de mobila de baie pot avea succes. Ofertele de sezon trebuie sa fie nelipsite din magazinele si de pe site-urile dvs.
„Cumparati o masca de chiuveta si veti primi cadou o polita cu suporturi pentru cosmetice!”
„Achizitionati un dulap pentru baie si veti primi cadou un set de prosoape!”
„Cumparati acum mobila de baie si primiti transportul si montajul gratuit.”

Iata doar cateva idei de promotii pe care producatorii de mobila de baie le pot pune in practica.

O alta solutie pentru a avea clienti chiar si la inceputul anului, este aceea de a oferi mobila de baie in rate fixe, fara dobanda. Este o solutie foarte avantajoasa pentru clienti si pentru producator. Dvs. va veti vinde si va veti fideliza clientii iar acestia va vor recomanda prietenilor si cunostintelor.

Noutatile in materie de mobila de baie trebuie sa ocupe un loc de cinste la inceputul unui an. Un producator de mobila de baie trebuie sa vina in fiecare an cu piese noi, in trend. Asa ca, pentru a incepe anul in forta, producatorul trebuie sa expuna trendul cel nou foarte bine. Un showroom special amenajat cu noutatile anului, o promovare buna on-line, va asigura producatorului numeroase comenzi.

Nu uitati, de asemenea, sa folositi la maxim retelele de socializare pentru a va promova afacerea. Este un mod simplu de a aduna clienti si comenzi si de a va continua afacerea cu succes.